Универсална тресчотка – представяне

Публикувано на
Универсална тресчотка

Универсална тресчотка – прави смяната на накрайници излишна

Не само светът на монтажниците, на шлосерите и автомонтьорите, но и домашните майстори, които имат куража сами да захванат с ремонтните дейности, могат да кажат сбогом на досадните гаечни ключове и тресчотките с многобройни накрайници.

Фирма ДЖОДИ ТРЕЙД пусна на пазара нов инструмент, наречен TURBO DRIVER – иновативна тресчотка, подходяща за всяка работилница – у дома или на работното място, където се използват болтове и гайки. Този усъвършенстван модел на тресчотка предлага удобство, за което всеки майстор досега можеше само да мечтае.

Защо?

Инструментът работи няколко пъти по-бързо от конкурентните модели.

Използва се лесно и удобно. Конструкцията му е здрава и стабилна.

Основното предимство на TURBO DRIVER е в това да работи с най-използаните размери болтове и гайки от 8 до 13 мм и то без да е необходима смяна на накрайници.

Как?

С едно натискане на бутона и застопоряване на главата инструментът е готов за експлоатация.

Ергономично оформената ръкохватка е друг плюс, който прави работата с него истинско удоволствие.

Тресчотката TURBO DRIVER, представена от ДЖОДИ ТРЕЙД, е здрав и дълготраен инструмент, идеален както за всекидневна, така и за професионална употреба.

Алуминиева стълба на строителен обект.

⟵ Саниране: съоръжения с приложение към програмите за саниране – част 1

„Джоди Трейд“ предлага гама съоръжения “по мярка“ в помощ на санирането Програмата за саниране е шанс за малкия и средния бизнес, който оперира в сферата на строителството, казва Инж.Евелина Димитрова, Управител на „Джоди Трейд“ – семейна група от фирми, която […]

система за строителни отпадъци

Улей за строителни отпадъци – инструкция за монтаж и експлоатация ⟶

В зависимост от височината на сградата, системата за строителни отпадъци се изгражда от отделни улеи, свързани един за друг до достигане на необходимата дължина.