Саниране: съоръжения с приложение към програмите за саниране – част 1

Публикувано на
Алуминиева стълба на строителен обект.

Джоди Трейд“ предлага гама съоръжения “по мярка“ в помощ на санирането

Програмата за саниране е шанс за малкия и средния бизнес, който оперира в сферата на строителството, казва Инж.Евелина Димитрова, Управител на „Джоди Трейд“ – семейна група от фирми, която се занимава с производство, търговия и отдаване под наем на продукти и съоръжения за строителството и инфраструктурата.

Дейността на компанията е фокусирана основно върху жилищното строителство и затова разчита изключително много на стартиралите вече проекти за саниране и действията за подобряване на енергийната ефективност на съществуващите сгради. По мнението на Инж.Димитрова те ще увеличат в позитивен план обемите на строителната индустрия през тази година. Първите признаци вече са факт. Още преди старта на програмата за саниране във фирмата се наблюдава повишен интерес към цени и условия за закупуване или наемане на съоръжения.Затова Инж.Евелина Димитрова е оптимист и вярва, че негативният тренд през последните години започва да се обръща. Отбелязва обаче, че малките и средните фирми, които са основни партньори на компанията, са все още предпазливи.

„Джоди Трейд“ е подготвена за началото на това съживяване на пазара, като всяка година заделя сериозен бюджет за развойна дейност. Компанията е разработила редица съоръжения с приложение към програмите за саниране, голяма част от които бяха представени на Българската Строителна Седмица през март.

Сред топ продуктите на фирмата е най-новата иновативна гама скелета – фасадни (GD 42 и GD 48), мобилни (DT250/60) и алуминиеви . Продуктовата гама на фирмата, разработена с идеята да се прилага в дейностите за енергийна ефективност днес става особено актуална. „Специфично за фасадното ни скеле GD 42 е неговата олекотеност, предимство, което ние предложихме за пръв път на българския пазар“, отбелязва Инж. Димитрова. По думите й, водеща идея при разработването на този модел е изискването за бързо и лесно сглобяване и разглобяване, здравина и удобство при употреба. Благодарение на тези характеристики се пести време и персонал при монтаж, демонтаж и транспортиране.

За по-тежкото строителство „Джоди Трейд“ предлага друга гама скелета със стандартен диаметър GD 48.

„В зависимост от нуждите си клиентът може да си избере скеле „по мярка”. Голямо предимство е и това, че като производители можем да предложим отличен сервиз и поддръжка“, коментира генералният мениджър. „Можем да предложим и много удобна допълнителна окомплектовка към скелетата, която да подпомага работата на хората, които ги ползват“, допълва тя.

Универсална тресчотка

Универсална тресчотка – представяне ⟶

Универсална тресчотка – прави смяната на накрайници излишна Не само светът на монтажниците, на шлосерите и автомонтьорите, но и домашните майстори, които имат куража сами да захванат с ремонтните дейности, могат да кажат сбогом на досадните гаечни ключове и тресчотките […]