За нас

Информация за Джоди Трейд ООД (DJTR)

Джоди Трейд ООД (DJTR) е част от D.F.D.Group – частна семейна група от български фирми, създадена през 2004г. с предмет на дейност производство, търговия с продукти и съоръжения за строителството и инфраструктура.

Ресурси, с които разполага D.F.D.Group

Производствената база на групата е разположена на 20 дка площ и разполага с професионално оборудване за преработване на метали:

  • Пресови участък
  • Инструментален участък
  • Монтажен участък
  • Заваръчен участък
  • Прахово боядисване с полуавтоматична линия
  • Боядисване с електростатично нанасяне на течни грундове, бои и лакове
  • Опаковъчен участък
  • Складове за готова продукция

Какви продукти предлага Джоди Трейд?

Джоди Трейд предлага гама метални изделия с приложение в строителството и инфраструктурата.
Продуктите ни се отличават с компактност, лесен и бърз монтаж, конкурентни цени.

Изисквания и стандарти, които спазваме:

Нашите изделия отговарят на европейските стандарти за обезопасяване на строежите и на съвременните тенденции за безопасно и модерно строителство.

Какво сме постигнали до сега?

За периода от създаването до досега произвеждаме както разработена стандартна гама продукти, така и продукти по запитване от клиенти. В Портфолиото ни има повече от 100 продукта, собствено производство.

Продуктова гама

Продуктовата гама на Джоди Трейд ООД включва и серии продукти от наши партньори – производители с доказано качество и произход.

За екипа на Джоди Трейд

Екипът на Джоди Трейд ООД - снимка на хората, които ръководят фирма Джоди Трейд.

Джоди Трейд сме екип от млади, динамични и отговорни професионалисти. Гъвкавост, креативност, иновативност са нашите водещи принципи в сътрудничеството с нашите партньори.

Нашите цели:

Ние от Джоди Трейд се стремим да предлагаме качествени продукти, добър сервиз и бърза реакция на нашите дистрибутори и клиенти.

Европейско финансиране 2020

bg16rfop002 2073 podkrepa na mikro i malki predpriyatiya za preodolyavane na ikonomicheskite posledstviya ot pandemiyata covid 19 4 3
За нас 3